Uzbudljiva ljubavna i pustolovna priča smještena je u rajski izmišljeni gradić Vila dos Ventos, među pješčanim dinama i prelijepim plažama. Pilot aviona lovca Cassiano (Henri Castelli) i turistička vodičica Ester (Grazi Massafera) zaljube se još u mladim danima. Njihova ljubav s vremenom raste. Životi im se potpuno promijene nakon izdaje njihova prijatelja Alberta (Igor Rickli), nasljednika imućne obitelji Albuquerque. Zlikovac u sebi krije tajnu opsesivnu ljubav prema Ester i želi je pod svaku cijenu udaljiti od Cassiana.
Nakon preuzimanja uprave grupacije Albuquerque na zahtjev svoga djeda Dionísija (Sérgio Mamberti), Alberto spletkari protiv Cassiana. Zamoli ga da avionom preveze pošiljku dijamanata Dom Rafaelu (César Troncoso) na Karibe. Međutim, u pošiljci su kristali soli nalik na dijamante. Dom Rafael zatoči Cassiana na Karibima kako bi radio kao rob u rudniku dijamanata. U Brazilu je Cassiano proglašen mrtvim. Alberto to iskoristi kako bi tješio Ester. Nakon povratka s potrage po Karibima Ester otkrije da nosi Cassianovo dijete. Misleću da bi vjeran prijatelj Alberto mogao biti divan otac njezinu djetetu, Ester se za njega uda. Albertov podli plan je uspio. Nakon dvije godine Alberto je zaista dobar otac malome Samuci i kćeri Lauri koju je dobio s Ester. U međuvremenu Cassiano u zatvoru upoznaje Duquea (Jean Pierre Noher), varalicu i dobra prijatelja koji će pobjeći s njime iz rudnika. Njih dvojica se probijaju kroz gustu prašumu, prelaze rijeke pune krokodila i bježe pred plaćenicima Dom Rafaela. Na arheološkom lokalitetu Cassiano i Duque upoznaju lukavu Brazilku Amaralinu (Sthefany Brito). Ona ih poveže s Cristal (Moro Anghileri), kćeri Dom Rafaela, koja je pobjegla iz očeva doma i postala noćna pjevačica. Cristal prepozna bivšega pilota Cassiana i zainteresira se za njega. On joj ne uzvrati naklonost, ali prihvaća prijateljsku pomoć kako bi se ukrcao na teretni brod za Brazil. Cassiano ima samo jedan cilj: obračunati se s lažnim prijateljem Albertom koji mu je sada suparnik, te nanovo osvojiti Ester.
Ponovni susret Ester i Cassiana ponovno budi prekinutu i godinama zatomljenu ljubav. To izazove Albertov bijes, te on ucjenjuje Ester skrbništvom nad djecom kako bi je udaljio od Cassiana.
Latinoamerički glumci i tropske plaže sjeveroistočnog Brazila i Gvatemale čine ovu priču još uzbudljivijom. Flor do Caribe osvajat će vas svakim novim nastavkom. Divna je to priča o ljubavi koja pobjeđuje i najteže prepreke.

Bilo je na kanalima:

HTV1  

PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Das Traumhotel (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.