Serija pokazuje hrvatske inovacije i inovatore koji osvajaju prestižne svjetske nagrade. Na toj sceni važnu ulogu imaju i mladi, pa ćemo vidjeti svu kreativnost, uzbudljivost i raznovrsnost inovatorskih rješenja i razbiti zabludu da su inovatori sredovječni čudaci koji ne izlaze iz radionica i laboratorija. Inovatori su kreativci sposobni problem sagledati iz drugačije perspektive, a kad ga riješe, nerijetko se pokaže kako je rješenje toliko jednostavno da se mnogi od nas pitaju - kako se ja toga nisam sjetio?!

Bilo je na kanalima:

HRTInt.  HTV4  HTV3  HTV1  

PREPORUKE
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
  • Iskušenja divljine (2018)

    image
    Neki od najvećih spektakala prirode su životinje u pokretu. Na kopnu, u zraku i u moru, mnoge se životinje moraju seliti da bi preživjele.
  • Veliki koraljni greben: živo blago (2021)

    image
    Veliki koraljni greben živi je organizam koji održava najbogatiji i najsloženiji ekosustav na planetu. Ova četverodijelna serija istražuje različite kutke i...
  • Trgovci automobilima (2003)

    image
    Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.