Dhruv Baker, britanski MasterChef, rođen i odrastao u Meksiku, Indiji i Africi, u ovoj seriji kreće na put otkrivanja najboljeg od hrvatske kuhinje. U zemlji prepunoj raznolikosti i ljepote, u kojoj su čak i rimski bogovi slavili svoje praznike, Dhruv otkriva brojne vrhunske delicije i božanstvene namirnice. Često nazivan i chefom s nepcem anđela, Dhruv svako svoje putovanje kroz epizode, slavi i kuhanjem svega najboljeg što Hrvatska nudi, na najljepšim mjestima, gdje još nijedan chef prije njega nije kuhao.
Projekt pod naslovom Croatia's Finest prvi je veliki gastronomski televizijski putopis po Hrvatskoj na engleskom jeziku i ostvario je veliki uspjeh na svjetskoj sceni.
Voditelj emisije, pobjednik britanskog MasterChefa Dhruv Baker, vlasnik je londonskog restorana Jolly Gardeners i autor uspješne kuharice "Spice". Serija je do sada emitirana u gotovo 100 zemalja svijeta. National Geographic Channel Asia emitirao je seriju premijerno 2016. godine, dva i pol mjeseca u cijeloj Aziji i dijelu Afrike te nakon toga neprekidno do danas nastavio s brojnim i svakodnevnim reemitiranjima. Od prvog tjedna emitiranja na NGC-u Croatia's Finest nalazi se na listi najgledanijih emisija NGC-a u Aziji. Serija se od 2016. emitira svakodnevno i u Velikoj Britaniji, a od travnja 2017. u Rusiji i susjednim državama.

Bilo je na kanalima:

HTV1  HTV2  

PREPORUKE
  • Geo 360 (1999)

    image
    Ob Tiefseetaucher im Bermuda-Dreieck, Wildhüter in den Tiefen der sibirischen Wälder oder fußballspielende Bäuerinnen in den peruanischen Anden: Die Filme der...
  • Religijski program

    image
    Pratite zanimljivije sadržaje koji nastoje približiti vjerovanja, duhovnost i kulturu naroda, koji vijekovima žive na prostoru Balkana.
  • #FINO&JEFTINO

    image
    Kuhar Šime Sušić zaputio se u avanturu po Hrvatskoj gdje tražimo najbolja jela. Istražujemo povijest poznatih naših jela: zagrebački odrezak, pogača z orej,...
  • Regioskop

    image
    Dokumentarni filmovi.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.