Spektakularna serija veliča Zemljina prirodna čuda i otkriva dramatične i nevjerojatne živote ljudi i stvorenja koja u njima žive.
Zemlja obiluje prelijepim prizorima i na svakom kontinentu postoje dojmljiva mjesta. No diljem svijeta ipak postoji skupina mjesta koja su u posve drugoj kategoriji. Neka su poznata, neka nisu, a mnoga od njih su veoma udaljena. To su prirodna čuda i najljepši krajolici našeg planeta. Everest, Grand Canyon i Viktorijini slapovi naizgled imaju malo toga zajedničkoga osim što, doslovno, oduzimaju dah. Ali imaju jednu zajedničku odliku - ta nevjerojatna čuda Zemlja je isklesala, usjekla ili oblikovala svojim nezamislivo snažnim silama.

Ova jedinstvena serija gledateljima omogućuje da dožive krajolike i užive se u nevjerojatne priče stanovnika koji su se prilagodili impresivnim predjelima i razvijali se s njima. Među njima su šerpe koji riskiraju život izrađujući staze kroz opasan led na Everestu, indonezijski ribari koji radeći s kitopsinama hvataju lovinu u Pacifičkom vatrenom prstenu i obitelji s Bornea koje se penju na više od 90 metara bez sigurnosnih mreža kako bi dosegnule "blago" najveće špilje na svijetu.
Osim što pokazaje ono najnovije i najbolje u snimanju filmova o znanosti i prirodoslovlju, serija uz inovatorsku grafiku i fantastične usporene snimke otkriva dinamične sile koje su oblikovale veličanstvene krajolike našeg planeta te ga i dalje oblikuju.

Emitira se na kanalima:

RAI Scuola  

Bilo je na kanalima:

BBC Earth  HTV2  HTV1  SLO2  SLO1  BHT1  RTRS  Pro7 MAXX  HTV3  

Sljedeće epizode:

ponedjeljak
15:20
Planet prirodnih čuda - Život na rubu, ep. 1
danas
06:00
Planet prirodnih čuda - Život na rubu, ep. 1
danas
21:45
Planet prirodnih čuda - Život na rubu, ep. 1
sutra
08:30
Planet prirodnih čuda - Život na rubu, ep. 1
sutra
03:45
Planet prirodnih čuda - Život na rubu, ep. 1
četvrtak
13:20
Planet prirodnih čuda - Život na rubu, ep. 1
subota
01:00
Planet prirodnih čuda - Život na rubu, ep. 1
PREPORUKE
 • Prirodni raj - nepripitomljeni planet (2021)

  image
  Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
 • Nemogući projekti (2017)

  image
  Project Impossible is an original series that follows a new generation of epic engineering projects that were considered unthinkable just a few years ago. Each...
 • NASA-ini neobjašnjeni dosjei (2012)

  image
  Nepoznati leteći objekti snimljeni NASA-inim kamerama, piloti koji su vlastitim očima primjetili tajanstvena svjetla, neobične sjene na Marsu - sve su to fenomeni...
 • Neimenovani projekt obitelji Irwin (2018)

  image
  Obitelj Irvin nastavlja istraživanje Stevea Irwina. Obitelj Irwin, Terry, Bindi i Robert, odaju počast ostavštini Stevea Irwina putem svog rada u golemom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.