Fascinatno područje forenzike istražuje se pod mikroskopom dok dr. Gabriel Weston ispituje povijest te znanosti za borbu protiv zločina. Od upotrebe DNK za rekonstrukciju lica ubojica do analize kose koja otkriva gdje je žrtva živjela, koristimo vrhunsku tehnologiju i povijesni kontekst kako bismo predstavili slučajeve uzimajući u obzir kulturu, povijest i tehnologiju doba u kojem su se dogodili. Bilo da analizira otiske prstiju i vlakna, istražuje pištolje i otrove, emisija Hvatanje povijesnih zločinaca temeljito obrađuje to fascinantno područje.

Bilo na kanalima:

Viasat History  RTRS  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Drevni izvanzemaljci (2009)

  Danas
  image
  Dokumentarna serija koja uz pomoć povijesnih tekstova i arheoloških nalaza, pokušava dokazati tvrdnju da su vanzemaljci sudjelovali u razvitku drevnih civilizacija.
 • Hrana - slasna znanost (2017)

  Danas
  image
  Kroz sveobuhvatni vodič o hrani na našem tanjuru vode nas Michael Mosley i James Wong, gledateljima HTV-a poznati iz popularnoznanstvenih serija i filmova Tajne...
 • Riječna čudovišta (2009)

  Danas
  image
  Istražitelj, biolog i ekstremni ribolovac Jeremy Wade i serija "Riječna čudovišta" svoju će mrežu baciti šire nego ikad kako bi istražio mitove i legende o...
 • Ekstremni inženjerski pothvati (2003)

  Danas
  image
  Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.
TOP LISTE

Prijavi se