Autor poznatog serijala "Dosije" Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora. Za razliku od Dosijea, nova emisija će imati dinamičniju formu i pratiće najaktuelnije događaje iz crne hronike, a ekipa emisije, na čelu sa Lekićem, danonoćno će pratiti službe koje se bore protiv kriminala i spasavaju živote - od hitne pomoće do specijalnih jedinica.
Ovo je dramatičan prikaz rada nadležnih službi i njihovih napora da spreče, pomognu i reše mnogobrojne slučajeve koji su nažalost, postali svakodnevica. O novoj emisiji autor Mašan kaže: „Uz dokumentarnu emisiju „Dosije koja traje već devet godina, a čiju ćemo novu sezonu takođe uskoro gledati, odlučili smo da pokrenemo još jednu emisiju koja će se baviti najakutelnijim događajima koji su se dogodili tokom nedelje. Uz rekonstrukciju, analize i izjave svedoka slučajeva koje potresaju Srbiju i region, veoma interesantan deo emisije biće praćenje rada interventih i specijalnih jedinica, žandarmerije ali i drugih službi koje se takođe bave spasavanjem ljudskih života kao što su Gorska služba, hitna pomoć i vatrogasna služba. Poseban akcenat stavićemo na slučave koji još nisu rešeni ali i priče o nestalim ljudima. Pokušaćemo, uz pomoć gledalaca, da ih pronađemo ili uđemo u trag.
O tome koliko napora iziskuje realizacija ovakvog formata, autor objašnjava: „U odnosu na Dosije, koja je igrano-dokumentarna forma, ovde je cela ekipa u konstantnom pokretu i 24 sata budna kako bi gledaocima što vernije prikazala postupak rešavanja određenih slučajeva u toku nedelje. Naše ekipe su podeljene i non-stop dežuraju u celoj Srbiji. Zbog svega toga, ova emisija je zahtevnija u realizaciji, mora mnogo brže da se radi i deluje na terenu.

Emitira se na kanalima:

Prva  Prva TV CG  

Sljedeće epizode:

danas
22:10
Na mestu zločina
danas
02:23
Na mestu zločina
sutra
23:00
Na mjestu zločina sa Mašanom
nedjelja
02:00
Na mjestu zločina sa Mašanom
ponedjeljak
03:30
Na mestu zločina sa Mašanom
07. 04. 2023.
23:00
Na mjestu zločina sa Mašanom
09. 04. 2023.
01:30
Na mjestu zločina sa Mašanom
PREPORUKE
 • Autopsie - Mysteriöse Todesfälle (2001)

  image
  A documentary about murders and their investigations that mainly happened in the USA and Canada. Most of the crimes are well known because of their complexety in...
 • Iza rešetaka (2018)

  image
  „Iza rešetaka je novi igrano-dokumentarni format, koji će se emitovati četvrtkom od 22 sata na Prvoj. Radi se o dramatičnim pričama naših ljudi koji su uhapšeni u...
 • Donal MacIntyre's Murder Files (2018)

  image
  Renowned investigative reporter Donal MacIntyre examines horrific and fascinating crimes, interviewing the men and women who ensured that justice was done.
 • Mafijaški ubojice s Colinom McLarenom (2018)

  image
  Bivši policajac na tajnom zadatku Colin McLaren prati karijere šestorice gangstera koji su imali golem utjecaj na organizirani zločin u New Yorku. Petorica su do...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.