Jerry Springer: Prljavo rublje“ show je novijeg datuma, voditelja Jerryja Springera, koji se početkom 90-ih proslavio kontroverznim tabloid talk showom, u kojem su se gosti redovito tukli. Makljaža, šokantna otkrića te studijska publika, koja je čitav cirkus ohrabrivala, bila su glavna obilježja tog showa.
„Jerry Springer: Prljavo rublje“ drugačiji je show, krenuo je 2010. i snimljen je u četiri sezone. Radi se o dating game showu, koji se prikazivao na Game Show Networku te je čak doživio i svoj spin-off. Tri natjecatelja u showu natječu se za odlazak na spoj. U studio svaki od natjecatelja nosi prtljagu, tj. tri kovčega (mali, srednji i veliki), u kojima se nalaze neugodni, jedinstveni, čudni, pa čak i pomalo gadljivi prijedlozi i navike te hobiji, kojima natjecatelji žele osvojiti spoj. Što veća prtljaga, veće je tajna, a natjecatelji će sadržaje svoje prtljage pokušati objasniti te racionalizirati svoje bivše postupke i odluke, koliko god one neobične bile.

Bilo je na kanalima:

RTL  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.