Otkačeni izazovi poput spuštanja niz vodene padine, skakanja po skliskim plutajućim strunjačama, bliskog susreta s boksačkim rukavicama koje iskaču iz zida ne bi li vas srušile u blato ili pak vrtuljka na kojem ostaju samo oni „jačeg" želuca - sve to i mnogo više očekuje gledatelje u novom, uzbudljivom showu „Wipeout".
Set na kojem se snima „Wipeout" izgleda kao ogromni luna-park za odrasle. Ovaj projekt oduševio je gledatelje diljem svijeta, a na njegovom poligonu okušali su se natjecatelji iz više od 15 europskih zemalja i iz SAD-a. Cilj igre je prijeći četiri poligona koji se sastoje od prepreka koje se mijenjaju iz epizode u epizodu. Akcijske vratolomije snima preko 20 kamera, od „normalnih" do mini-camova i finger-camova, postavljenih na sve strateške pozicije tako da niti jedna reakcija natjecatelja neće promaknuti.

No, samo najspretniji i najhrabriji prelaze kvalifikacijski poligon, a nakon toga čekaju ih nove otkačene prepreke, naravno, ipak teže od onih u kvalifikacijskom krugu. Klizavi valjak koji treba pretrčati, kotrljajuće bačve koje treba preskočiti penjući se uzbrdo ili trampolini koji samo na prvi pogled izgledaju bezazleno, samo su dio lude zabave koja pobjedniku svake epizode donosi bogatu novčanu nagradu. Od natjecatelja, koji su uglavnom „obični" ljudi iz susjedstva i koji nemaju fizičke predispozicije očekuje se samo doza kreativnosti, snalažljivosti i dobra psihička sprema, a za sve ostalo pobrinut će se komentatori Davor Jurkotić i Daniel Bilić te ekipa „Wipeouta" koji su za kandidate priredili mnoge maštovite fizičke zadatke. U svakoj emisiji sudjelovat će osamnaestero natjecatelja koji će se natjecati sami za sebe.

Poligone kakve ste do sada samo mogli sanjati postali su stvarnost, a na vama je da skupite hrabrost i prepustite se zabavi!

Bilo je na kanalima:

Prva KICK  Prva Plus  B92  RTL Kockica  RTL  Prva  

PREPORUKE
  • Meister des Alltags (2012)

    image
    Wann darf man den Rasen mähen? Wann das Auto waschen? Wie viel Schlaf braucht der Mensch, um fit zu sein, und wo stecken die geheimen Stromfresser im Haus?...
  • Questions Pour Un Champion (1988)

    image
    Julien Lepers hosts a general knowledge quiz competition wherein various contestants compete against each other to win the prize money.
  • Tout le monde veut prendre sa place (2006)

    image
    The contestants answer general knowledge questions to become the challenger of the day to topple the champion, in a bid to secure their place.
  • Obiteljska natjecanja (2019)

    image
    Two families vie for a $10,000 prize over three rounds of cooking challenges.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.