Ocjena korisnika: 4.3/10
(3 glasa)

U petak, 6. marta, u 22 časa, na Prvom programu RTS počinje novi originalni kviz „Stigni me ako znaš“, koji vodi Kristina Radenković.
Znanje, sreća, taktika i malo nostalgije, najkraći su opis kviza koji ćemo pratiti iz petka u petak. Očekuju nas dinamična igra, veliki broj nepredvidivih situacija i obrta, grandiozni studio kojim bi mogle da se pohvale velike svetske produkcije i, najvažnije od svega - mogućnost da se ispred TV ekrana zabavite i testirate svoje znanje zajedno sa prijateljima i članovima porodice.
Pravila igre su jednostavna: četiri igrača stoje na ivicama ogromne četvorougaone interaktivne table, sllične onima iz društvenih igara „Monopol“ ili „Ne ljuti se čoveče“. U svakom krugu igre, svaki takmičar ima 30 sekundi da odgovori na 6 pitanja iz opšte kulture. Koliko tačnih odgovora da, toliko polja ide napred. Svako polje ispod sebe krije novac ili iznenađenje u igri. Ukoliko takmičar stigne nekog od protivnika, izbacuje ga iz igre i uzima mu sav osovjeni novac. Takmičar koji prvi stigne na startnu poziciju je pobedio i ima priliku da u poslednjoj rundi sačuva sav novac koji je osvojio.
Tu nije kraj - ovo je jedini kviz u kom takmičar u jednom momentu igra i za sebe i za publiku, jer sudbinu pobednika u poslednjoj rundi u svoje ruke preuzima publika u studiju!

Emitira se na kanalima:

RTS1  

Bilo je na kanalima:

RTS SVET  

Sljedeće epizode:

15. 12. 2023.
22:00
Stigni me ako znaš, kviz
16. 12. 2023.
03:35
Stigni me ako znaš, kviz
PREPORUKE
 • Saber y ganar (1997)

  image
  Quiz show in which the contestants have to answer about general knowledge.
 • Caduta libera (2015)

  image
 • Lotto am Samstag

  image
  Die aktuellen Zahlen der Samstagsziehung: 6 aus 49, Superzahl, Spiel 77 und Super 6.
 • Reazione a catena (2007)

  image
  A game show in which contestants must find the links between words to form a chain of correct answers.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.