Svake godine dajemo šansu istinskim inovatorima da pobede sebe u Takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji. Vlada Republike Srbije i Ministarstvo obrazovanja, nauke i tehnološkog razvoja organizuju Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji. Ovaj projekat pruža šansu svim fizičkim i pravnim licima da kvalitet svojih, tehnološki zasnovanih poslovnih ideja i inovacija provere i uporede sa drugima. U finale takmičenja plasira se šest timova. Svaki od njih predstavlja se u okviru dvominutnog dokumentarnog filma, koji širem gledalištu omogućava da upozna, kako autore projekata, tako i njihove inovacije. Redakcija naučnog programa od samog početka aktivno je uključena u realizaciju takmičenja. Kao i prethodnih četrnaest godina, gledaoci će biti u prilici da u specijalnoj živoj emisiji "Inovacije - Korak dalje" saznaju šta je najbolja tehnološka inovacija u Srbiji za ovu godinu.

Bilo je na kanalima:

RTS2  

PREPORUKE
  • Najopasnije vremenske prilike (2016)

    image
    How weather conditions affect different areas and people's lives around the world.
  • Konfucije je bio gurman (2017)

    image
    Chinese cuisine is perhaps the oldest and most sophisticated organized cuisine in the world. It boasts over 5,000 years of history, yet in North America many...
  • Gradionica vrtova (2020)

    image
    Živimo u vremenu u kojem nerijetko ne znamo ili ne razumijemo što zapravo jedemo. Zbog ekonomskih razloga namirnice do nas dolaze iz najudaljenijih dijelova...
  • Specijalci u akciji (2012)

    image
    U.S. Special Forces veteran Terry Schappert hosts the series that analyzes the operations of military and police units in urban combat scenarios.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.