"Zaboravljeni korijeni" je nekomercijalni projekat posvećen izradi dokumentarnih filmova o kulturnom, istorijskom i vjerskom naslijeđu srpskog naroda. Rad na projektu u okviru eparhijskih crkava i manastira do sada su blagoslovili: visokopreosvećeni mitropolit dabrobosanski g. Hrizostom i preosvećeni episkopi banjalučki g. Jefrem, raško-prizrenski g. Teodosije, bihaćko-petrovački g. Sergije i zahumsko-hercegovački i primorski g. Dimitrije.
Idejni tvorac i autor Dragan Radović samostalno finansira projekat od svog glavnog posla i radi istraživanje, scenario, video i montažu. Stalni članovi tima su i Anđela Plakalović (lektor i narator), Srđan Salat (grafički dizajner), Dragana Škipina (prevodilac za ruski), Atina Trifković-Mavrojani (prevodilac za grčki), Dragana Jovanović (prevodilac za engleski) i Maja Simić (saradnik za prevode). Svi članovi tima rade na dobrovoljnoj osnovi bez naknade za učešće na projektu.

Bilo je na kanalima:

RTRS  RTRS PLUS  

PREPORUKE
  • Planet prirodnih čuda - Život na rubu (2015)

    image
    Spektakularna serija veliča Zemljina prirodna čuda i otkriva dramatične i nevjerojatne živote ljudi i stvorenja koja u njima žive. Zemlja obiluje prelijepim...
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
  • Gastarbajterske priče

    image
    Serija "Gastarbajterske priče" reditelja Mladena Đorđevića. U pitanju je 16 epizoda od po 50-tak minuta koje će se baviti životom gastarbajtera na relaciji Srbija...
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.