poster

Zlatni savjeti

Zlatni savjeti (2019)

informativni | Hrvatska

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SINOPSIS

Na našem Jadranu raste katus koji se naziva smokvasti kaktus ili indijska smokva. Plodovi i listovi smokvastog kaktusa su vrlo ljekoviti i trebali bi ih cijeniti kao suho zlato. On sadrži antioksidativna svojstva, štiti od umnožavanja zloćudnih ćelija, pomaže u borbi protiv šećerne bolesti. Također treba naglasiti i njegovu ekološku stranu, naime kaktus je djelotvoran u rehabilitaciji zemlje.

Fotografije

Zlatni savjetiZlatni savjetiZlatni savjetiZlatni savjetiZlatni savjetiZlatni savjetiZlatni savjeti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Probudi se

    image
    U jutarnjem programu Nova S televizije reporteri će se uživo uključivati iz cele Srbije, donoseći priče iz svojih gradova, bićemo u stalnom kontaktu sa gledaocima...
  • Perspective

    image
    Every morning, FRANCE 24 speaks to a key business, social or cultural player, or a leading voice in the field of humanitarian action, sport or science.
  • Le journal de l'économie

    image
  • Bulletin

    image
    Watch the latest international top stories, with an emphasis on debate, dialogue, cultural differences, analyses of key world events, hot topics of the day, and...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.