poster

Srbija na vezi

Srbija na vezi

informativni | Srbija

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

SINOPSIS

Nakon velikog uspeha u Bugarskoj u Nacionalnom teatru, predstavom "Violinista na krovu" otvaraju se novi putevi za regionalnu saradnju u oblasti kulture, pre svega pozorišne umetnosti...
Gost u studiju biće Nebojša Bradić, reditelj.Srbija je u regionu poznata po najvećoj proizvodnji serija, te su u najavi i serije u kojima će učestvovati kako glumci iz regiona tako i domaći glumci i pozorišni radnici.Takođe se otvara mogućnost da na audicije dođu i umetnici srpskog porekla iz dijaspore kao osveženje. Saradnja se predviđa i sa Grčkom pozorišnom scenom.Iz Sankt Peterburga u emisiju se uključuje profesor Amela Vučenović, predavač na prestižnom umetničkom fakultetu, odsek gluma, koji ima tradiciju dugu 250 godina. Na proleće će se predstaviti srpskoj publici svojim umetničkim radom, studentima i predstavama u Beogradu, Novom Sadu i Somboru.
Amela Vučenović nastupala je u 30 država sveta, dobitnik je oko 50 nagrada, realizovala je oko 40 predstava, od toga 20 u Rusiji. Dobitnik je nagrade i zahvalnice Ministarstva kulture Sankt Peterburga, za doprinos razvoju kulture tog grada.Kulturno umetničko društvo Afrika obeležava 10 godina postojanja. U emisiji ćemo čuti predsednika Dragana Davidovića.Muzički gosti biće Ivan Mileusnić i Danijela Karić.
Urednik emisije Jelena Đorđević Popović

Fotografije

Srbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na vezi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.