poster

Košarka - Kv. za EP 2021: Srbija - Gruzija

FIBA EuroBasket


SINOPSIS

Košarkaši Srbije uspešno su startovali u kvalifikacijama za evropsko Prvenstvo 2021. godine.
Pobeda protiv Finske bila je i uspešan debi novog selektora Srbije Igora Kokoškova, koji je napravio kombinaciju iskusnih igrača poput Simonovića, Veličkovića i Raduljice i mlađih snaga Jaramaza, Zagorca i Trifunovića. Već u nedelju sledi novi izazov. U Beogradu stiže selekcija Gruzije.
Gruzijci imaju jaču selekciju od Finske. U prvom kolu pobedili su Švajcarci, mada i njima nedostaju igrači iz Evrolige i NBA lige.
Igor Kokoškov odlično poznaje igrače Gruzije, jer je svojevremeno bio selektor Gruzije. Srbija je favorit u ovom duelu i zbog kvaliteta pojedinaca i zbog domaćeg terena. Biće to još jedna prilika da Kokoškov proveri neke od igrača, koji će konkurisati za kvalifikacioni olimpijski turnir u junu.
Utakmica Srbija - Gruzija igra se u nedelju od 17 časova. Direktan prenos je na Prvom programu RTS -a, a komentator je Slobodan Šarenac.

Fotografije

Košarka - Kv. za EP 2021: Srbija - GruzijaKošarka - Kv. za EP 2021: Srbija - GruzijaKošarka - Kv. za EP 2021: Srbija - Gruzija

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.