poster

Velika iluzija

Velika iluzija

informativni, zabava | Srbija

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

SINOPSIS

Film u produkciji Radio-televizije Srbije, "Proleće na poslednjem jezeru", deo je premijernog programa 48. FEST-a. Reditelj Filip Čolović koji je po scenariju Vuleta Žurića režirao film o Ivi Andriću i naš proslavljeni glumac Tihomir Stanić koji je oživeo lik našeg nobelovca, ove nedelje su u "Krupnom planu" Velike iluzije.
I u ovoj epizodi nastavljamo sa preporukama filmova sa 48. FEST-a. Iz bogate i raznovrsne ponude izdvajamo "Zombi" film Džima Džarmuša "Mrtvi ne umiru" i novu romantičnu posvetu Njujorku Vudija Alena "Kišni dan u Njujorku".
Iz rakursa kritičara predstavljamo biografski film "Divni dan u komšiluku" rediteljke Marijel Heler, pobednice takmičarskog programa FEST-a 2016.
U "Kontraplanu" sa proslavljenim nemačkim rediteljem Fatihom Akinom koji govori o svom novom filmu "Zlatna rukavica".
"Premotavanje" nas vodi u prošlost u 1986. kada je Džejms Ajvori smimio "Sobu s pogledom" sa Džulijanom Sendsom, koji stiže na beogradski FEST.
Autor i urednik: Sandra Perović
Saradnici: Selina Lovren Aksentić, Jelena Carević, Zoran Janković
Realizacija: Marija Arsenijević, Svetlana Perović, Marko Jeftić

Fotografije

Velika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sa druge strane

    image
    Kako izgleda svakodnevica poznatih? Sa kim se druže, gde piju kafu, vole li da kuvaju, da li vežbaju, imaju li vremena za frizera ili kozmetičara… Otvorili su nam...
  • Info scena

    image
    Emisija na potpuno nov način predstavlja detalje iz života poznatih ličnosti. Ovo je celebrity emisija kojoj će ljudi verovati. Sve poznate ličnosti imaju isti...
  • Otkrieni tajni

    image
  • Kvadrat

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.