Ocena korisnika: 6.7/10
(3 glasova)

SEZONA: 3

EPIZODA: 7

SINOPSIS

Počinje druga runda nokauta! Mentori su izabrali četvero natjecatelja iz svog tima koji će nastupiti ove subote. Od njih četvero najmanje jedna ili jedan moraju proći dalje ili napustiti natjecanje, a preostalo dvoje mogu ili proći ili ispasti ili dobiti drugu priliku. Nažalost, sve mentorske kombinatorike pokazale su se uzaludnima. Natjecatelji su bili bolji nego na probama, dobra atmosfera u studiju potaknula ih je da daju sve od sebe, i tako su se mentori našli u problemu. Biranje najboljih u svom timu bilo je sve samo ne lako, a trenutak rastanka od natjecatelja itekako stresan i emotivan.
Sreća, tuga, suze, neočekivani raspleti - sve vas to očekuje u "The Voice Hrvatska" ove subote!
Scenograf: Dragutin Broz
Majstor rasvjete: Marko Foretić

Fotografije

The Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice Hrvatska

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.