EPIZODA: 3

SINOPSIS

Da li se prezime Andrić piše ćirlicom ili latinicom?
Od ovog jednostavnog pitanja krenula je ekipa Dokumentarnog programa Radio-televizije Srbije da ispituje nasleđe našeg nobelovca. Ko je bio za života? Šta je postao nakon smrti? Na ova pitanja odgovori su veoma različiti ukoliko se kamere uključe u Beogradu, Sarajevu, Banjaluci, ili Zagrebu. Aleksandar Gatalica, urednik i autor emisije koja nosi amblematičan naziv Andrić ili - ili Andrić, odlučio je da čuje mišljenje najvećih današnjih poznavalaca Andrićevog dela, pisaca i leksikografa u tri zemlje koje Andrića smatraju svojim piscem ili delom svoje kulture.

Fotografije

Andrić ili - ili AndrićAndrić ili - ili AndrićAndrić ili - ili AndrićAndrić ili - ili AndrićAndrić ili - ili Andrić

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Les plus beaux treks

    image
  • TV kalendar

    image
    TV kalendar, jedna od najdugovječnijih emisija na Hrvatskoj televiziji, prvi je put emitiran na Radio-televiziji Zagreb u subotu 3. siječnja 1976. u 15.30. Svih...
  • Djevojka na farmi (2018)

    image
    Cookbook author, food blogger and Midwest transplant Molly Yeh embraces her country life and makes dishes inspired by her Jewish and Chinese heritage -- with a...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.