poster

Farma

Farma

rijaliti šou | Hrvatska

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 5

EPIZODA: 62

SINOPSIS

Hit reality show, premijerno emitiran 2008. godine.
Posljednje dvije sezone, nakon nekoliko godina pauze ostvarile su izuzetan uspjeh, pa su tako četvrta i peta sezona 'Farme' bile najgledaniji reality show u Hrvatskoj. Prema rezultatima gledanosti agencije AGB Nielsen dogodovštine farmera u posljednjoj sezoni svakodnevno je u Hrvatskoj u prosjeku pratilo oko 570 hiljada gledatelja.

Fotografije

FarmaFarmaFarmaFarmaFarmaFarmaFarmaFarmaFarmaFarmaFarmaFarmaFarmaFarmaFarma

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Prelepa peciva sa Džulijet Sir (2019)

    image
    Svaka tematska epizoda uključuje četiri ukusna recepta, posebne goste i domaćicu koja ima korisne savjete. Od kolača za proslave i popodnevne užine, do zdravih...
  • Teen Mom (2009)

    image
    Dokumentarna serija koja prati četiri od zvijezde prve sezone serije 16 & Pregnant, Farrah, Maci, Amber i Catelynn dok se suočavaju s izazovima majčinstva.
  • Neuspele plastične operacije (2014)

    image
    U svijetu u kojem je ljepota u oku promatrača,a plastične operacije su jednostavno rješenje problema, potraga nekih ljudi za savršenstvom neki put ih ostavlja s...
  • Lovac na starine: Restauratori (2018)

    image
    Skilled craftspeople are bringing Drew Pritchard's finds back to life. With demanding customers and high turnover, their hard work turns trash to treasure.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.