EPIZODA: 16

SINOPSIS

Eduard Normandine pripadnik je pete generacije francuskih uzgajivača konjaka koji uzgajaju vinovu lozu na području Male i Velike Champagne. Kaže da ga je otac naučio svim tehnikama izrade vrhunskog konjaka, a majka mu je od djetinjstva pomagala da razvije okuse, što je vrlo važno u pronalaženju najboljih kombinacija u izradi konjaka. Tradicija njegove obitelji nije ga sprječavala da se posveti nekom drugom zanimanju, ali u stvaranju konjaka neizmjerno uživa.
Proizvodnja: Televizija Slovenija

Fotografije

Young Village Folk - Zelena Generacija: EduardYoung Village Folk - Zelena Generacija: EduardYoung Village Folk - Zelena Generacija: Eduard

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vesti RTS

    image
    Najnovije vesti, analize i izveštaji sa lica mesta iz Srbije, Balkana i sveta. Budite u toku sa političkim, društvenim i poslovnim trendovima.
  • Headline News

    image
    Russia Today delivers latest news on current events from around the world.
  • Otvoreni studio - World (2021)

    image
    Najnovije vesti iz zemlje i sveta, gosti u studiju koji pričaju o najaktuelnijim dešavanjima kod nas i u svetu...
  • Vesti

    image
    Saznajte prvi, u svakom trenutku tokom celog dana... Tim novinara i snimatelja iz cele Srbije... Domaće, svetske, poslednje...VESTI
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.