SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SINOPSIS

Katarina ima problem sa sinom, srednjoškolcem Stefanom. Ne može da izađe na kraj sa njegovim violentnim temperamentom. Direktorka škole njoj i njenom bivšem suprugu ukaže na to Stefan ima talente koje bi mogao da iskoristi ukoliko bi korigovao svoje ponašanje. Za realizaciju tih talenata potrebno je da bivši suprug ne pravi smetnje Katarini u viđanju Stefana.
Bogdan od starog prijatelja zatraži zaštitu od kriminalca Adama koji proganja Bogdanovu nećaku, Nataliju. Miči prizna Nataliji da je zaljubljen u nju. Voja kreće u svoju istragu jer ne veruje u zvaničnu verziju da je njegov brat, inspektor Goran, izvršio samoubistvo.
U sedmoj epizodi, desiće se i romantični momenti, pašće prvi poljubci i prve izjave ljubavi.

Fotografije

PetPetPetPetPet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Psihopata - Skriveni znaci (2020)

    image
    For every psychopath there are signs. Would you see them? Revisiting some of the most dangerous killers in modern history to see which psychopathic traits they...
  • Der Blaulicht Report (2015)

    image
  • Stuttgart Homicide (2009)

    image
    DI Martina Seifert and her collaborators solve murders in the Stuttgart region. The series is well liked for its regional filming locations.
  • Ubice sa kruzera (2020)

    image
    Cruise Ship Killers is a true crime series that tells the stories of people who never returned home after taking a holiday on a cruise ship, featuring interviews...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.