SINOPSIS

Okosnica emisije su satirični razgovori između trojice aktera, komentari koji podsećaju na Stand Up formu. U pitanju su kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevice, okolnosti, društveno-političke situacije, sporta, sveta zabave, njihovi lični stavovi o različitim temama. Ideja vodilja je prikaz radnog dana u nekom nepostojećem javnom preduzeću i razmišljanja trojice zaposlenih o dnevnim događanjima u istom, ali i o životu i društvu uopšte. Teme crpe iz dnevne i sedmične štampe, iz različitih blogova, sajtova, razgovaraju o filmovima, serijama, emisijama - radijskim i televizijskim. Ideja je da akteri na na duhovit način komentarišu aktuelna zbivanja, da nasmeju gledaoce i da ih podstaknu na razmišljanje. Autori i glumci serijala Državni posao su Nikola Škorić, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković, reditelj je Stojče Stoleski, a urednik: Sonja Kokotović.

Fotografije

Državni posao

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Blago nama (2020)

    image
    Humoristična serija "Blago nama" donosi priču o sukobljenim karakterima i odnosima punim šaljivog nerazumijevanja među članovima iste obitelji koja, djelomično...
  • Gaming Show (In My Parents Garage) (2014)

    image
    Three teens create a YouTube channel devoted to gaming while doing celebrity interviews and video game reviews.
  • Do poslednjeg čoveka (2011)

    image
    Jedva preživljavajući u domaćinstvu punom žena, muževni patrijarh procenjuje koliko su daleko dogurale savremene žene i pita se šta će biti sa muškarcima.
  • 'ko te šiša? (2016)

    image
    Na istom trgu samo preko puta našla su se dva frizerska salona. Salon Žigmund je staromodan i samo za muškarce, dok je Božica modernijeg dizajna. U Salonu Božica...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.