SINOPSIS

Autorka emisije Tanja Vojtehovski pričaće sa ljudima koji su voljni da otvore dušu, ispričaju istinu, ma kakva ona bila - teška, opora, strahovita. U otvorenom razgovoru dotaći će se tema koje interesuju javnost, posebno jer o njima govore akteri i svedoci. Čućemo iskrene i otvorene priče, svedočanstva o događajima, ispričana emotivno, lično proživljena. Razgovore o ličnom, o dilemama, strahovima, nadanjima, tajnama, o životnim odlukama ili okolnostima koje su krojile nečije sudbine.Gosti emisije su ljudi koji nisu poznati široj javnosti, iako su nama poznati događaji u kojima su oni direktno učestvovali, ili su javnosti poznati ali su spremni da otvorenost bez zadrške stave ispred svoje opšte prepoznatljivosti. Neke priče će baciti novo, i drugačije svetlo na odredjene događaje, a neki sagovornici će svojim pričama otvoriti i pokrenuti teme o kojima se možda samo nagađalo.
Autorka i voditeljka emisije Tanja Vojtehovski vraća se na male ekrane na lični jubilej - 25 godina kako se bavi medijima, pre svega televizijom. Tanju posebno raduje što se vraća na poziciju ispred kamere: „Celu svoju novinarsku karijeru sam se bavila ljudima i njihovim životima i emisija „Život priča“ je negde i logičan nastavak autorskog rada. Sama emisija je izuzetno zahtevna u pripremi i jako mnogo stvari se dogodi pre samog ulaska u studio i početka snimanja. Suština je u poverenju koje je neophodno između mene i mojih sagovornika i koje se gradi pre emisije, od prvog telefonskog kontakta, preko dugih pripremnih razgovora pa do same odluke sagovornika da ispriča svoju priču pred kamerama. Sagovornicima se divim na hrabrosti koju su skupili da ispričaju svoju priču“, kaže autorka i voditeljka emisije Tanja Vojtehovski.

Fotografije

Život pričaŽivot pričaŽivot pričaŽivot priča

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Balázs - A szembesítőshow (2003)

    image
    The Balázs show is a Hungarian confrontation show that ran on the RTL Club. The show aired on weekday afternoons. Its vile format was similar to the Mónika show.
  • Usijanje

    image
    Iz sve snage usijavamo razgovor, od ponedeljka do subote od 19:20 u Usijanju koji gori od vrućih tema koje te najviše interesuju. Voditeljke Silvija Slamnig i...
  • Jutro (2018)

    image
    Od 6.55 radnim danima ponovo se budimo uz Anđelu i Miloša, dok vikend izdanja Jutra od 7.55 vodi Marija Savić Stamenić. „Jutro sa Anđelom i Milošem”, je jutarnji...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.