poster

Draga neprijateljica

Querida Enemiga (2008)

dramski, romantični | Meksiko

EPIZODA: 4

SINOPSIS

Toribio govori Pauli da je novac koji Dario plaća namijenjen njezinoj kćeri Betini te da će se morati zaposliti. Paula to ne želi i govori kako ih Dario mora uzdržavati. Bruno kaže Alonsu da je Diana zasigurno zatrudnjela kako bi ga vezala uz sebe jer je uvijek govorila da rabi kontracepciju. Uzrujana Lorena kaže Alonsu da ju je gospođa Armendariz prekorila jer je imala hrabrosti predložiti joj jelovnik i pita ga poznaje li je. Alonso joj odgovara da je poznaje i da je čak operirao njezina sina. Lorena govori Juliju kako ne shvaća zašto je Hortensia takva, a Julio joj kaže da je nikada nije vidio nasmijanu. Jacqueline moli Alonsa da kaže Pauli neka ostavi Darija i nju na miru. Alonso se uzruja i kaže joj da to nije njegov posao i da se ne želi miješati u sestrin život. Sara moli Hortensiju da joj dopusti da sudjeluje u događaju koji ova priprema. Hortensia joj ne želi dati toliku odgovornost jer je tek počela raditi. Diana kaže Zulemi da su ona i Bruno prekinuli. Lorena kaže Mariji i Rossy da spava u kuhinji jer nema gdje živjeti. Maruja joj ponudi da se useli u njezinu kuću.

Fotografije

Draga neprijateljicaDraga neprijateljica 02Draga neprijateljica 03Draga neprijateljica 04Draga neprijateljica 05Draga neprijateljica 06Draga neprijateljica 07Draga neprijateljica 08Draga neprijateljica 09Draga neprijateljica 10Draga neprijateljica 11Draga neprijateljica 12Draga neprijateljica 13Draga neprijateljica 14Draga neprijateljica 15

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.