poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

dramski | Meksiko
Reditelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 164

SINOPSIS

Pamela kaže tati da je uspjela ući u Aaronov kompjutor i da ga još neće predati policiji jer mora biti po njezinome. Isadora kaže gđi Jose da shvaća da je silno pogriješila i da neće prihvatiti novac koji joj nudi Rodrigo, te da će potražiti posao. Kaže joj i da će zajedno odgajati malog Ricarda. Nestor Videgaray kaže Rodrigu da nije uspio spasiti berbu, a ono što su imali zaplijenile su im banke, te da je posve propao. G. Soto kaže Aaronu da je Lluvia jednom nogom već u zatvoru, a Patricio će se spasiti ako ga Lluvia ne oda. Aaron kaže da je siguran da ga Lluvia neće odati. Pamela kaže Aaronu da je iznenađena silnim porukama i pozove ga k sebi. Kaže mu ironično da pretpostavlja da je i dalje sretno oženjen. Aaron odgovori da jest oženjen, ali da više ne može podnijeti Minervu. Alonso Santovena dolazi u London u nadi da će osvojiti Gaviotu. Ona kaže Clariti da je Alonso nije ni pitao za Rodriga, te da se čini da zna da je prekinula s njim. Gaviota dozna da se u Meksiku govori da je tvrtka Montalvo u teškim problemima.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.