poster

Život priča

Život priča

tolk šou | Srbija

SINOPSIS

Nataša Naletina, majka dve devojčice, treći put je u studiju Život priča. I ovoga puta pričaće o sprezi između sudija, jednog advokata i nekoliko veštaka koji za račun bogatih očeva uvek donose iste odluke - majke su nepodobne, starateljstvo nad decom pripada očevima.

Tako je i u Natašinom slučaju sud u ekspresnom roku od samo mesec dana odlučio da deca treba da ostanu kod oca, koji ih je prethodno na prevaru uzeo od majke. Sud ni tada, ni više puta nakon toga nije uvažio mišljenje centra za socijalni rad. Psihijatri su veštačili samo oca i decu, dok majku nisu ni videli. Posla duge i iscrpljujuće borbe, sud ipak preinačava svoju odluku, Nataša dobija mogućnost da viđa decu i vikendima, ali otac čini sve da to osujeti. Ne dovodi decu na viđanje, inscenira incidente. Nataša je zajedno sa još 6 žena podnela prijavu Agenciji za borbu protiv korupcije, jer smatraju da postoji korupcija između advokata suprotne strane i veštaka.

U maju ove godine, Nataša je poslednji put videla svoje ćerke. I to tokom vikenda, kada je pri primopredaji dece, njen bivši muž iscenirao napad na sebe, pozvao policiju i prijavio Natašu da ga je tukla… Celu Natašinu priču pogledajte danas od 22 sata na Prvoj u emisiji Život priča.

Fotografije

Život pričaŽivot pričaŽivot pričaŽivot priča

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.