poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

dramski | Meksiko
Reditelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 103

SINOPSIS

Aaron zamoli mamu da potraži Pamelu i ponudi joj novac kako bi mu vratila povjerljive podatke. Fedra odgovori da je Pamela ugasila mobitel i da je doznala da je otputovala s roditeljima, te da se ne zna kad se vraćaju. Susana javi Isadori da Marianu nisu otpustili nego su je štoviše promaknuli u pomoćnicu u Odnosima s javnošću. Fedra nađe Pamelinog tatu i on joj kaže da njegova kći ne želi više čuti za obitelj Montalvo. Fedra kaže da bi se htjela ispričati zbog Aaronovog ponašanja. Gaspar odgovori da su oni čestita obitelj i da ne žele osvetu, te da će bog već naplatiti Aaronu njegove grijehe. Kassandra kaže Hilariju da su ga izabrali za reklamnu kampanju za hlače, a to znači da će njegove slike biti u časopisima, na televiziji, te da će za to biti i dobro plaćen. Hilario prihvati taj posao. Gaspar pokuša nagovoriti Pamelu da vrati Aaronu povjerljive podatke i da se pomiri s time da se on samo poigrao s njom. Ona kaže da će Aaron kad-tad doći k njoj po podatke i tad će od njega tražiti objašnjenje za sve.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.