SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SINOPSIS

Odredište Rusija 2018. je dokumentarna serija od 10 epizoda sa najintimnijim i najličnijim pričama velikih zvezda koje će učestvovati na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu. Ovo je prva saradnja između HBO Evropa i HBO Latinska Amerika čiji rezultat su priče o strasti, prijateljstvu, solidarnosti i dostignućima iz ugla velikih fudbalskih zvezda i njihove najbliže svite. Ova serija slavi najuniverzalniji sport na svetu i timove koji će se ovog leta takmičiti za titulu prvaka sveta. Odredište Rusija 2018. će vas odvesti u mnoge zemlje u kojima fudbal predstavlja izvor ultimativne strasti. Ovo su živopisne i emotivne priče sa jedinstvenom vizijom i načinom pripovedanja karakterističnim za produkciju HBO.

EP. 8: Meksiko: Zlatni momci / Brazil: Gabrijel Žezus
Meksički igrači već znaju šta znači pobeda. To je isti tim koji je osvojio zlato na Olimpijskim igrama na Vembliju 2012. Gabrijel Žezus, zvezda Mančester Sitija, ne zaboravlja svoje poreklo: Ja mogu da napustim Peri, ali Peri nikada neće napustiti mene.

Fotografije

Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Oni žive za fudbal

    image
    Dokumentarna serija posvećena ljudima koji dišu fudbal.
  • Sportska rivalstva

    image
    Sporting Rivalries vas vodi kroz neka od najvećih rivalstava u povijesti sporta.
  • Sportsko srce

    image
  • Dinastije (2018)

    image
    Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.