SEZONA: 1

EPIZODA: 12

SINOPSIS

Ova priča sastavljena je od priča o nekoliko ljudi koji su činili manje vidljivu struju, alternativni tok iz kog su isplivali naši najznačajniji filmovi, autori, prvi autorski omoti ploča i prva avangardna televizija.
Čime su se zanimali Mića Popović, Borislav Mihajlović Mihiz, Milovan Đilas, Leonid Šejka, Saša Petrović, Žika Pavlović, Dragoslav Mihailović, Lazar Stojanović, Dušan Makavejev, Branko Vučićević u vremenu kada je likovna umetnost ušla u film, film u muziku, muzika u pozorište, filozofija na ulice, a ulice u intimu?
Repriza, 26. april u 04:49 i 12:49

Fotografije

Put u budućnostPut u budućnostPut u budućnostPut u budućnostPut u budućnost

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nešto sasvim lično

    image
    Emisija "Nešto sasvim lično" donosim nam prikaz života poznatih književnika i umjetnika.
  • The World from Above (2010)

    image
    A scenic documentary about places around the world and photography taken from the air with descriptive narration. Beautiful.
  • Tamo daleko

    image
    Serijal putopisno-dokumentarnih emisija "Tamo daleko" počeo je s emitovanjem u oktobru 2011. godine, i prva je emisija u okruženju koja se bavi dijasporom....
  • Megaproizvodnja (2020)

    image
    Serijal vodi gledaoce iza kulisa nekih od najvećih i najmodernijih fabrika na svetu. Ove fabrike prave jedinstvene proizvode, koje je nemoguće kopirati.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.