poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

dramski | Meksiko
Reditelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 52

SINOPSIS

Francisco tješi Isadoru koja plače jer ju je Rodrigo napustio i na kraju njih dvoje vode ljubav. G. Videgaray savjetuje Rodrigu da dobro pazi što potpisuje Onateu, budući da je Aaron postao vrlo ambiciozan i mogao bi ga iskoristiti za svoje mutne poslove. Gđa Pilar i Sofia ispituju Rodriga, a on odgovori da Mariana nema nikakve veze s njegovom odlukom ni da su bili skupa, te da on nikada nije zavolio Isadoru. Sofia kaže Isadori da Rodrigo i Mariana nisu bili skupa i da to znači da bi ona mogla spasiti svoj brak. Isadora kaže da se neće vratiti Rodrigu, osim toga on odlazi na put i ne zna se kad se vraća. Aaron se naljuti kada sazna da će Rodrigo otputovati i zapovijedi Onateu da poduzme sve kako njegov bratić ne bi otkrio da izvoze tekilu sumnjive kakvoće. Gaviota govori o svojim ljubavnim problemima Erici, psihologinji koju joj je Benvenutto preporučio.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.