poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

dramski | Meksiko
Reditelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 12

SINOPSIS

Rodrigo kaže Gavioti da je na dan nesreće htio vidjeti što se dogodilo, ali tada mu je zazvonio telefon i bio je to stric Bruno koji mu je javio pogibiju njegovih roditelja. Kaže da se vratio u Meksiko, a zatim na imanje. Ondje su mu rekli da je otišla raditi u neki europski bordel i da je u trenutku bijesa odlučio oženiti se Isadorom, ali da joj je rekao da nikada neće biti intimnosti među njima. Rodrigo ponudi Gavioti novčanu pomoć, ali ona bijesna kaže da nikada neće pristati biti njegova ljubavnica. Minerva i Aaron saznaju od Isadore da je Rodrigo imao romancu s jednom beračicom. Aaron kaže Minervi da nikada nije čuo za tu romancu i da ako je to istina, njegovi planovi propadaju. Rodrigo je očajan kada sazna da je Gaviota otišla zauvijek. Isadora otkrije da je Gaviota Rodrigova bivša. On izađe iz kuće ne bi li našao Gaviotu. Isadora je bijesna i traži da joj Rodrigo sve objasni. On joj kaže da voli Gaviotu, ali da je ona otišla zauvijek kad je čula da se on oženio.
Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.