poster

Žena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeni

Kobieta na krańcu świata (2009)

dokumentarni | Poljska

SEZONA: 8

EPIZODA: 3

SINOPSIS

Devedeset posto stanovnika Južne Koreje aktivni su korisnici interneta. U Južnoj Koreji možete odgajati virtualno dijete ili gledati svijet iz mačje perspektive. Intenzivna aktivnost u virtualnom svijetu često je uzrokom usamljenosti u stvarnom životu. Martyna se susrela s BJ Levi koja zarađuje tako što neprestano emitira (strima) svoj život na internetu. U Koreji je večera s obitelji i prijateljima važan dio tradicije, ali uz današnji tehnološki napredak teško je ispunjavati društvene obveze. BJ je osoba kojoj ljudi plaćaju da im pravi društvo dok jedu. Najslavniji BJ-i u Koreji imaju status zvijezda, a slava za sobom povlači i mnogo novca.

Fotografije

Žena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeniŽena na kraju svijeta: Južna Koreja - umreženi i usamljeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Une brique dans le ventre

    image
  • China Uncovered

    image
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.