SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SINOPSIS

Epizoda započinje skokom u budućnost gdje prisustvujemo brutalnom prijemu u bandu koji se odvija na mračnim ulicama Manchestera noću. Želi li se pridružiti bandi, novak Theo mora pucati u BMW kojim upravlja žena. Užasnuta vozačica gubi kontrolu nad automobilom, završi na pločniku i zabija se u autobusnu postaju.
Zatim se vraćamo 36 sati unatrag. Helen Weeks je u visokom stupnju trudnoće. Prošlo je pet mjeseci od kobnog slučaja Polesford i Helen slavi svoj zadnji dan na poslu prije rodiljnog dopusta. Ona i Paul ponovno su zajedno, no on još uvijek ne može prijeći preko njezine nevjere, a Adam samo čeka pravi trenutak da se vrati u njezin život. Upoznajemo malo pobliže i Thea, momka koji je pucao u automobil. Vidimo ga u stanu u opasnoj stambenoj četvrti kako njiše svog sinčića u kolijevci obećavajući mu da će se brinuti za njega.

Fotografije

U tamiU tamiU tamiU tamiU tamiU tamiU tamiU tamiU tami

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Istrage gospođice Fišer (2012)

    image
    Uvažena gospođica Frajni Fišer, naša dama detektivka, lovi po zabačenim ulicama, džez klubovima i božanstvenim vilama 1920-tih boreći se protiv nepravde svojim...
  • Mladi inspektor Mors (2012)

    image
    Serija prati početke karijere mladog Endeavoura Morsa, koji se nakon što odustaje od fakulteta u Oxfordu, pridružuje policiji.
  • Zagonetni slučajevi doktora Blejka (2013)

    image
    Dr Lušijen Blejk napustio je Balarat kao mladić. Sada se vratio da preuzme medicinsku praksu svog oca i ulogu gradskog policijskog hirurga.
  • Šetland (2013)

    image
    Inspektor Perez i njegova partnerka Makintoš istražuju ubistvo na Šetlandskim ostrvima nakon što je Mima Vilson nađena mrtva. Njena smrt je možda krvavi završetak...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.