Iako se bori sa trudnoćom, detektivka Helen Weeks, preuzima slučaj otmice i vraća se u rodni grad. Želi da pomogne mužu najbolje prijateljice iz detinjstva, koji je optužen za slučaj otmice dve devojke. Lokalne policijske snage pod velikim su pritiskom da se krivac pronađe. Ali, da li je kriv? Zašto Helen tako očajnički želi da pomogne Lindi iako je izbegavala Polesford sve ove godine.
Svojeglava detektivka radi na dva dosad najteža slučaja u svojoj karijeri koji će je staviti na veliku kušnju, kao osobu, ali i kao profesionalku. A sve se to zbiva baš u trenucima kade se sprema postati majkom. Scenarij je napisao dobitnik nagrade BAFTA-e Danny Brocklehurst prema knjigama autora bestselera Marka Billinghama.
Helen Weeks je neustrašiva detektivka u srednjim tridesetima, oštra jezika, koja se ne boji nikakvog izazova. No gruba vanjština skriva unutarnji sukob koji se odvija u njoj. Neodoljivo je privlače kaos i tmina, a tajna iz djetinjstva dovodi je na rub autodestrukcije.
Rastrgana između svog tvrdoglavog partnera, inspektora Paula Hopwooda, te kolege s kojim se upustila u strastvenu vezu, Helen ni izbliza nije spremna postati majkom, tim više što baš nije sigurna tko je otac djeteta.
Kad supruga njezine nekadašnje školske prijateljice optuže za otmicu, Helen se vraća u svoj rodni grad, za koji je mislila da ga je zauvijek napustila. Želi li riješiti slučaj, Helen se mora suočiti sa svojom bolnom prošlošću.
Kad je, nakon tragičnog događaja, istraga odvodi u mračno, kriminalno podzemlje Manchestera, prisiljena je preispitati svoje odnose s onima koji su joj najbliži. Koliko doista dobro poznajemo one koje volimo? Samo nekoliko tjedana prije poroda Helen postaje svjesna da nije samo njezina budućnost na kocki. No isplati li se za nju boriti?

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.