poster

Zdravi bili

Zdravi bili

zdravlje, tolk šou | Hrvatska

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 20

SINOPSIS

U emisji razrađujemo zdravstvenu problematiku kroz razgovore s liječnicima, stručnjacima za pojedina područja medicine, udrugama koje se bave pravima pacijenata ali i onima koje okupljaju zdravstvene djelatnike, razgovaramo s nutricionistima, dijetetičarima te osobama koje nude i alternativne metode liječenja te očuvanja zdravlja. Razgovore i priloge snimamo u ordinacijama, na bolničkim odjelima u ljekarnama...tražimo odgovore na pitanja koja sami postavljamo ali i koja od naših gledatelja posebno u svrhu realizacije ove emisije dobivamo na naše email adrese i putem društvenih mreža. Kroz ankete propitujemo bilo naroda o gorućim problemima i neuralgičnim točkama dalmatinskog zdravstva.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Słownik polsko@polski

    image
  • Quante storie (2016)

    image
  • Lekovite priče

    image
    Emisija donosi narodna verovanja o zdravlju. Etnolog pojašnjava verovanja i običaje o zdravlju, a lekar pokušava da nađe ili ne nađe vezu sa savremnom medicinom.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.