SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Eine neue Welt

SINOPSIS

U prvom dijelu radnja se odvija na Divljem zapadu 1860-ih. Potkraj 19. stoljeća njemački inženjer Karl May migrirao je u SAD kako bi radio na izgradnji transkontinentalne željeznice. Karl želi donijeti napredak u naizgled neiskvarenu divljinu, no ubrzo shvaća kako je bogatstvo promijenilo tu mladu zemlju i da pohlepa pokreće većinu njegovih kolega, što dovodi do neslaganja s domorocima. U lovištima Apaša, Karl May upoznaje Winnetoua i nakon jedne borbe dobiva ratno ime Old Shatterhand, a već u sljedećem napadu Apaša Old Shatterhand biva ozlijeđen i o njemu se brine Winnetouova prelijepa sestra Nscho-tchi u koju se zaljubi. Old Shatterhand sprijatelji se s Winnetouom i obojica obećavaju da će svoju odanost i povjerenje posvetiti miru i pravdi. Nakon što je ubijen Winnetouov otac Intschu-chuna, Winnetou postaje novi poglavica Apaša. Na kraju prvog dijela on i njegov prijatelj Old Shatterhand uništavaju beskrupulozne planove željezničke tvrtke.

Fotografije

Foto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicVinetuVinetu

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.