SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - 8. Horizont

SINOPSIS

Epizoda se koncentrira na Labinštinu u jugoistočnom dijelu Istre, koja posebnost ne temelji samo na moru i plažama nego na 400 godina dugoj rudarskoj tradiciji. Svaka obitelj na Labinštini čuva tu tradiciju, baštini je i pokušava sačuvati rudarenje od zaborava. Hodnici koji se skrivaju ispod zemlje na ovom području pružaju mogućnost da rudnik, koji je do jučer eksploatirao ugljen, sutra eksploatira kulturu i turizam. Stanovnici Labinštine žive za dan kada će ova dva paralelna svijeta postati jedno. Rudnik i kultura isprepletali su se u prošlosti, prisutni su u današnjici, a imaju velike planove i u budućnosti.
Sudjeluju: Vedran Kos, Mladen Bajramović, Dean Zahtila, Josip Štemberga, Kristian Stoić, Tullio Vorano, Zdravko Milić, Josip Diminić, Viktor Šaina, Band "Elyn Porter", ženska vokalna skupina "Gioia Filigrana".

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Echtes Leben (1967)

    image
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
  • Italiani con Paolo Mieli

    image
  • Lepše od Pariza

    image
    Sve je više sela u Srbiji koja postaju turističke destinacije. Mnogima je zato teško da odaberu gde da provedu odmor. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Emisija...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.