SEZONA: 2

EPIZODA: 6 - Organ Trail

SINOPSIS

Druga sezona serije „Endži Trajbeka. Nakon što je u prvoj sezoni strpala iza rešetaka krvožedne trbuhozborce, pekare i slikare, Endži Trajbeka je spremna da raskrinka novu mrežu prevaranata u napetoj drugoj sezoni. Ovo čedo Stiva i Nensi Karel, satirični osvrt na policijsku proceduru, prati grupu losanđeleskih detektiva koji istražuju najozbiljnije slučajeve. Serija se usredsređuje na Endži Trajbeku, usamljenu detetktivku koju glumi Rašida Džouns. Hejz Makartur je njen partner Džej Gejls. Endžine kolege su ekscentrična, ali izvanredna grupa ljudi koji istražuju zločine, otkrivaju previše informacija o sebi i odbijaju da predahnu dok pravda ne bude zadovoljena... Ili tako nekako.

Fotografije

Endži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži TrajbekaEndži Trajbeka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • NCIS: Hawai'i (2021)

    image
    Follow a team of Naval criminal investigators who operate on the Hawaiian islands.
  • Lorine misterije (2014)

    image
    Lora Dajmond je sjajna detektivka njujorške policije u odeljenju za ubistva, koja balansira svoj ''Columbo'' dnevni posao sa ludim porodičnim životom, koji...
  • Crime Scene Cleaner (2011)

    image
    The bizarre everyday adventures of Heiko "Schotty" Schotte, whose profession is to clean up crime scenes.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.