SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SINOPSIS

Treća epizoda: Sledeće ime sa Arkadijevog spiska je Kejt Vilkinson, koja je nedavno otpočela vezu sa američkim diplomatom Henkom Čambersom, koji joj je dao pristup američkoj bazi nuklearnog oružja.
Tata je hapsi, ali njene tvrdnje da radi za MI6 se pokazuju istinitim, pa je puštaju. Tata, međutim, i dalje sumnja i šalje Džoa da se sprijatelji sa njom i otkrije da li je ona zaista ruski dvostruki agent. Rezultat baca sumnju na verodostojnost Arkadijevih informacija o Operaciji Staklo. U međuvremenu, Tata je u privatnoj misiji - pomaže kineskoj balerini koja planira da pređe s jedne strane na drugu.

Fotografije

IgraIgraIgraIgraIgraIgraIgraIgraIgraIgraIgraIgraIgra

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vavilon Berlin (2017)

    image
    Berlin burnih dvadesetih godina: metropola za talentovane, ambiciozne i mahere. Ali ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život. To...
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Dvojnik (2017)

    image
    Hauard Silk je zaposlen u špijunskoj agenciji UN-a u Berlinu. Kada otkrije da njegova organizacija čuva tajnu prelaska u paralelnu dimenziju, on ulazi u mračni...
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.