SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SINOPSIS

Na jugoistoku Arapskoga poluotoka, između Jemena, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Saudijske Arabije, smjestila se jedinstvena zemlja - Sultanat Oman.
Od kokosovih palma i stabla tamjana u pokrajini Zofar, preko visoravni Jabal Al Akhdara koje se navodnjavaju, pa do fjordova poluotoka Musandama, tehnologija bespilotne letjelice, koja još nije viđena u Omanu, omogućava nam da uživamo u pogledu na njegove zadivljujuće i raznovrsne krajolike.
Upoznajući Omance i Omanke, kao i ljude koji su se odlučili doseliti u Oman, otkrivamo posebnost te zemlje koja je, zahvaljujući prihodima od nafte, prije nekoliko desetljeća ušla u moderno doba.
Za razliku od nekih njegovih susjeda, u Omanu je razvoj umjeren, po mjeri čovjeka. Svi njegovi stanovnici vode računa o zaštiti baštine i okoliša te edukaciji i održivom razvoju, nastojeći očuvati bogatstva koja su Oman proslavila u prošlosti i osigurala mu budućnost.

Fotografije

Pod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat OmanPod otvorenim nebom: Sultanat Oman

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.