poster

Čudesna divljina: Nacionalni park Yellowstone

The Magic of the Wild (2013)

dokumentarni | Kanada

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Yellowstone National Park

SINOPSIS

Yellowstone, najstariji nacionalni park na svijetu, glasovit je po bogatoj fauni i supervulkanu zaslužnom za karakteristični krajolik. Ovaj nacionalni park na zapadu Sjedinjenih Država podsjeća nas na važnost zaštićenih područja, istodobno pokazujući da divljina ne poznaje granice. Velika je sreća što su se bizoni i vukovi, nekoć dovedeni na rub opstanka, danas vratili u ovaj kraj. Ali pod utjecajem klimatskih promjena divlje životinje migriraju sve dalje na sjever. Snimateljska ekipa provest će jednu godinu na Stjenjaku s rendžerima, istraživačima i pustolovima, prateći ih u svakodnevnom životu. Prikazat će nam jedno od najljepših područja divljine na svijetu, u razdoblju od ranog proljeća do kasne jeseni.

Fotografije

Čudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljinaČudesna divljina

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.