poster

Cobra 11

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (1996)

akcioni | Nemačka

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 5

EPIZODA: 15

SINOPSIS

Vozač transportnog vozila, vodnik Klaus Eckers, premine dok prevozi tenk na autoputu. Iako se isprva čini kao obična nesreća, njegova smrt je savršeno isplanirano umorstvo. Toma i Semira tragovi vode prema vojnoj frakciji čiji je član bio i sam Eckers. Tom otkriva da je motiv Eckersove smrti krijumčarenje kokaina, a kako istraga napreduje, u opasnosti je i život člana frakcije koji želi Tomu otkriti strogo čuvanu tajnu…

Glumci
TRAJANJE: 50 min

Fotografije

Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Havaji 5-0 (2010)

    image
    Elitna policijska jedinica okupljena je da se bori sa zločinima u 50. državi Amerike.
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • Young Doctors (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
  • Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (1998)

    image
    Medicopter 117 is centered around the very hazardous job of two rescue teams. Equipped with a rescue helicopter the emergency doctors of Medicopter 117 fly to the...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.