poster

Celebrity Masterchef

Celebrity Masterchef (2014)


SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SINOPSIS

Uzbudljiva osma epizoda naše će celebrity kandidate suočiti s Testom osjetila u kojem će svojim vidom i opipom pogađati različite vrsta riba. Kandidat ili kandidatkinja koji je napravio najbolje autorsko jelo u prethodnom izazovu imat će dva boda prednosti, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li upravo dva dodatna poena prevagnuti za pobjedu. Nakon osam većih i manjih riba šarolikih imena i boja, Irina, Ranko, Antonija i Ivana će se naći pred eliminacijskim Stres testom. Upravo će najbolje poznavanje riba nekome od njih izboriti privilegiju odabira jela koje će svi replicirati kako bi što duže ostali u najpoznatijoj reality kuhinji. Koji celebrity poznaje ribu poput vrhunskog ribiča, kako će kandidati tempirati svoje vrijeme u MasterChef kuhinji, je li bolje jelo završiti prerano ili prekasno i tko će posrnuti na zadnjem izazovu prije četvrtfinala ne propustite saznati u novoj epizodi.

Fotografije

Celebrity MasterchefCelebrity Masterchef 01Celebrity Masterchef 02Celebrity Masterchef 03Celebrity Masterchef 04Celebrity Masterchef 05Celebrity Masterchef 06Celebrity Masterchef 07Celebrity Masterchef 08Celebrity Masterchef 09Celebrity Masterchef 10Celebrity Masterchef 11Celebrity Masterchef 12Celebrity Masterchef 13Celebrity Masterchef 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.