EPIZODA: 1

SINOPSIS

Intrigantnom interpretacijom života Device Marije, zasnovanom na detaljnom proučavanju istorije i Biblije, reditelj spaja milenijume i različite vere i kulture.
Drevni svet viđen očima mlade Jevrejke, Marije iz Nazareta. Postoji li ijedna osoba na svetu koja ne zna ime Marijino, ime Isusove majke?
Intrigantnom interpretacijom Marijinog života, zasnovanom na detaljnom proučavanju istorije i Biblije, reditelj spaja milenijume i različite vere i kulture.
Usred nemira i političkih previranja u Palestini u doba Iroda Velikog, Marija će se pobuniti protiv nepravde i postati zagovornica oslobođenja mirnim putem.
Poput velikih biblijskih heroina pre nje, i ona je žena puna hrabrosti i vere, inteligentna i obrazovana, spremna da se bori za svoju sreću i sreću svojih bližnjih.
U glavnim ulogama: Elisa Jung, Paz Viga, Andres Piečman...

Fotografije

Marija iz Nazareta 01Marija iz Nazareta 02Marija iz Nazareta 03Marija iz Nazareta 04Marija iz Nazareta 05Marija iz Nazareta 06Marija iz Nazareta 07Marija iz Nazareta 08Marija iz Nazareta 09Marija iz Nazareta 10Marija iz Nazareta 11

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Crown of the Kings (2018)

    image
    Radnja serije fokusira se na život Kazimira Velikog, poslednjeg kralja dinastije Piast na poljskom prestolju. Svedoci smo sudbine njegove porodice tokom godina,...
  • Mala istorija Srbije (2014)

    image
    Igrana serija "Mala istorija Srbije", na jedan zabavan način vas podseća na ličnosti, događaje i običaje koji su obeležili nacionalnu istoriju.
  • Sisi (2021)

    image
    Sisi je bila prva europska superzvijezda, Lady Di 19. stoljeća. Svojim je položajem carice, legendarnom ljepotom, bezuvjetnom ljubavlju prema slobodi i obećanjem...
  • Domina (2021)

    image
    The extraordinary rise of Livia Drusilla, who overcame adversity to become the most powerful woman in the world. Follow Livia's journey from a naive young girl...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.