poster

Normalan život

Normalan život (2008)

magazin | Hrvatska

SINOPSIS

Predsjednica Udruge invalida rada Zagreba Nada Vorkapić i Ljiljana Sury-Torčić, članica udruge, gošće su emisije Normalan život. Govorit će o obilježavanju svoje obljetnice i posebnom projektu "Sedam suza za Zlatka Bočkala" u spomen na bivšeg predsjednika udruge. Bit će također riječi o mnogobrojnim projektima udruge kojima unapređuju kvalitetu života svojih članova, ali i njihovih obitelji, o radionicama, edukacijama, kulturno-umjetničkom programu tijekom cijele godine, te o suradnji s Centrom za kulturu Trešnjevka.
Najavit ćemo događanja u CEKATE-u tijekom travnja i svibnja. U povodu Svjetskog dana glasa Verica Mešić, predsjednica Hrvatske udruge za bolesti štitnjače, poziva na humanitarnu utrku, u kojoj i ona sudjeluje, a prikupljaju se sredstava za dijagnostički aparat u Petrinji.

Fotografije

Normalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan život

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.