poster

The Profit: Montiel

The Profit (2018)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 5

EPIZODA: 17 - Montiel

SINOPSIS

A women’s athleisure company found initial success building a following online, but the owner’s conservative aesthetic is starting to lose popularity, and she refuses to take any risks, despite suffering sales.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sedmoro malih Džonstona (2013)

    image
    Džonstonovi su porodica koju čini sedmoro malih ljudi koji žive u Džordžiji. Oni su u procesu izgradnje specijalnog doma za sebe prema odgovarajućim dimenzijama.
  • Overserved with Lisa Vanderpump (2021)

    image
    U ovoj polusatnoj seriji, Lisa Vanderpump, poznata ugostiteljica, spisateljica, glumica i zvijezda hit serija u Americi The Real Housewives of Beverly Hills,...
  • Teen Mom: Family Reunion (2022)

    image
    Follows some moms from the Teen Mom franchise come together for a family reunion to connect with one another and celebrate their unique bonds.
  • 3, 2, 1 - kuhaj! (2014)

    image
    Kulinarski TV šou RTL-a u kojem se parovi takmiče u uzbudljivim i nepredvidljivim kulinarskim izazovima! Gastro entuzijasti se za titulu najboljeg i nagradu od...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.