poster

Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!

LIDIA'S KITCHEN Reflecting and Reconnecting 8 (2013)


Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 8

EPIZODA: 12

SINOPSIS

Za mladu djevojku iz malog ruralnog mjesta, veličanstveni njujorški neboderi bili su za Lidiju čudesan prizor. Kad je bila tinejdžerica, morala je kuhati za roditelje koji su dolazili kasno kući s posla i često bi im pripremala variva. Lidia će danas pripremati krepko varivo od krumpira s tjesteninom te palentu s medom i bobičastim voćem, kako bi iskoristila ostatke palente.

Fotografije

Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ridikül

    image
  • Doktor Nandi (2018)

    image
    Dr. Nandi's approach to discussing health care, fitness, nutrition, and lifestyle not only incorporates compassion but also a sense of community, purpose and most...
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • Za sva vremena (2011)

    image
    Serijal ''Za sva vremena'' daje priliku našim uglednim muzičarima, glumcima, kompozitorima, novinarima, da pričom o numerama koje su za njih važne i neprolazne...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.