poster

ESPN Compact: UEFA Champions League 2022-2023: Real Madrid vs. Manchester City

UEFA Champions League


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 140

SINOPSIS

Fudbalska liga šampiona — godišnje takmičenje fudbalskih klubova koje UEFA organizuje od 1992. Zamenilo je Kup evropskih šampiona, ili skraćeno Evropski kup, nastao 1955. godine, dodajući grupnu fazu takmičenju i omogućavajući više učesnika iz jedne zemlje. To je jedan od najprestižnijih turnira na svetu i najprestižnije klupsko takmičenje u evropskom fudbalu za najbolje fudbalske klubove Evrope. Finale 2013. bilo je najgledanije finale Lige šampiona ikada, a takođe i najgledaniji godišnji sportski događaj na svetu, koji je privukao 360 miliona televizijskih gledalaca.

Fotografije

ESPN Compact: UEFA Champions League 2022-2023: Real Madrid vs. Manchester CityESPN Compact: UEFA Champions League 2022-2023: Real Madrid vs. Manchester CityESPN Compact: UEFA Champions League 2022-2023: Real Madrid vs. Manchester City

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ligue 1

    image
    Liga 1 najviši je rang takmičenja u francuskom fudbalu i jedna je od dve divizije koje čine LFP (Ligue de Football Professionnel) zajedno sa Ligom 2. Jedna je od...
  • Ekstraklasa

    image
    Ekstraklasa je najviša profesionalna fudbalska liga Poljske. Osnovana je 1927. godine. Kontroliše je Fudbalski savez Poljske (PZPN).
  • Manchester United TV

    image
    MUTV je televizijski kanal čiji je vlasnik i kojim upravlja engleski fudbalski klub Mančester junajted.
  • Chelsea TV

    image
    Televizijski kanal posvećen navijačima engleskog fudbalskog kluba Premijer lige, Čelsija.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.