poster

Hope Street

Hope Street (2023)

dramski, krimić | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 3

EPIZODA: 3

SINOPSIS

Pratimo inspektora Finna O’Harea, narednicu Marlene Pettigrew i ostatak tima dok istražuju zločin u mirnom primorskom gradiću Port Devineu na obali Sjeverne Irske. Prva sezona prikazuje misteriozni dolazak engleske detektivke Leile Hussain, prve muslimanske policijske službenice u povijesti grada. Mještane zanima zašto je došla, ali samo Finn O’Hare zna razlog Leilinog transfera i drži to za sebe. Zajedno će se fokusirati na istragu zločina s policijskim odjelom Port Devinea i nastojati da Leilu ne sustigne njezina opasna prošlost. U drugoj sezoni Finn se oporavlja nakon prometne nesreće, a Marlene će preuzeti inspektorsku dužnost. Novi detektiv Al Quinn priključuje se timu, ali teško mu je ostaviti dobar dojam na novom poslu jer ga samoživa kćer često sabotira u tome.

TRAJANJE: 44 min

Fotografije

Hope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope StreetHope Street

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.