poster

Ancient Mysteries: Riddle of The Maya

Ancient Mysteries (1995)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 3

EPIZODA: 13 - Riddle of The Maya

SINOPSIS

U dvanaest petominutnih epizoda serija donosi znanstveni i povijesni prikaz nekih od najvećih misterija u svjetlu novih uvida u najzagonetnije svjetske povijesne ostatke, priče i arheološke nalaze te podatke o drevnim narodima i lokacijama. Na temelju renomiranih BBC-jevih povijesnih i znanstvenih izvora podataka te opsežnog arhivskog materijala i zadivljujućih rekonstrukcija, ova serija nudi zanimljivo putovanje u nepoznato.

Fotografije

Ancient MysteriesAncient MysteriesAncient MysteriesAncient MysteriesAncient MysteriesAncient Mysteries

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Autoput kroz pakao: Kanada (2012)

    image
    ‘Autocesta kroz pakao’ reality je serija koja prati osoblje spasilačke tvrtke Jamie Davis Heavy Rescue u nastojanjima da održe autocestu otvorenom između Hopea u...
  • Zlatne ruke

    image
    Stara izreka kaže "što mu oči vide, to ruke naprave". Veštine koje ćete imati priliku da vidite u serijalu "Zlatne Ruke" na najbolji način opisuju mentalitet i...
  • Megaproizvodnja (2020)

    image
    Serijal vodi gledaoce iza kulisa nekih od najvećih i najmodernijih fabrika na svetu. Ove fabrike prave jedinstvene proizvode, koje je nemoguće kopirati.
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.