poster

Šetnja sa lavom

Šetnja sa lavom (2022)

romantični, triler | Srbija
Reditelj: Filip Čolović

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Serija se bavi stradanjem stvaralaca i svih onih, u svim vremenima, koji su iskreno tragali za istinom. Govori i o traženju smisla stvaralaštva, pa i života. Dominantan je motiv ljubavi koja preobražava svakog ko joj se otvori. Takođe, prikazuje čovekovu duhovnu glad koja se mora nečim ispuniti, te se u zavisnosti od toga čime se hrani, čovek preobražava ka zveri ili ka anđelu.
Brza i urnebesna priča prati glavne likove koji su Bata, izuzetno darovit i obrazovan ali neafirmisan filmski reditelj koji jedva sastavlja kraj sa krajem i Una, najpoznatija TV voditeljka i zaštitno lice veoma popularne, senzacionalističke, komercijalne televizije kada im se putevi ukste.
Ovaj romantični triler naše junake stavlja u nemoguće situacije i tek tad,suočeni sa pravim životnim iskušenjima, oni postaju ljudi.

Fotografije

Šetnja sa lavomŠetnja sa lavomŠetnja sa lavomŠetnja sa lavomŠetnja sa lavomŠetnja sa lavomŠetnja sa lavomŠetnja sa lavomŠetnja sa lavomŠetnja sa lavomŠetnja sa lavomŠetnja sa lavom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.